Jesienią i zimą szczególnie odczuwamy spadki odporności. Dlatego właśnie teraz musimy wybierać produkty, które wzmacniają nasz system immunologiczny. Szpinak i jarmuż sprawdzą się tu idealnie, a koktajl na bazie tych warzyw nie tylko posłuży naszemu zdrowiu, ale i samopoczuciu oraz sylwetce.
Przysmak Popeye'a
Składniki:
2 świeże ogórki
1 dojrzałe awokado
2 garści Szpinaku młodego marki Eisberg
1 pomarańcza
1 szklanka soku jabłkowego
40 g Jarmużu młodego marki Eisberg
Wykonanie:
Ogórki i pomarańczę obrać, pokroić w kostkę. Z awokado wyjąć pestkę i obrać skórę. Pokrojone składniki wrzucić do blendera, dodać świeży jarmuż i szpinak. Do całości dolać sok jabłkowy, zblendować i przelać do szklanki.
Smacznego!
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz