Zamknij
08:40, 29.10.2019
Uczniowie klasy I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wyrzysku mieli doskonałą okazję do poznania tajników sporządzania włoskich potraw
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
VII Biesiada Krajeńska
zobacz fotorelację
Strachy na Lachy na Festiwalu Dwóch Rzek w Ujściu
zobacz fotorelację
Festyn rodzinny w Dworzakowie
zobacz fotorelację
Izabela Trojanowska na Festiwalu Dwóch Rzek w Ujściu
zobacz fotorelację
Alergen na Festiwalu Dwóch Rzek w Ujściu
zobacz fotorelację
Stróżewice - Danie wspólnych chwil
zobacz fotorelację
Strzelanie Zielonoświątkowe w Wysokiej
zobacz fotorelację
SP w Strzelcach: Koniec nauki ósmoklasistów
zobacz fotorelację
Konferencja: Jan jest imię Jego
zobacz fotorelację
13. Zlot Miłośników Kolejek Wąskotorowych 600 mm
zobacz fotorelację

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz