Uczniowie w zespołach dwuosobowych sporządzali potrawy z wykorzystaniem co najmniej dwóch składników, takich jak warzywa kiszone, mięso, jaja, pomarańcze.
Gastronomik - jak przystało na szkołę z tradycją, która już niedługo, bo 17 października 2025 roku będzie obchodzić jubileusz 80-lecia - wypełnił się mieszanką wspaniałych aromatów.
Uczestnicy zmotywowani chęcią wygranej z wielkim zapałem przystąpili do wykonania potraw konkursowych, wykazując się ogromnym profesjonalizmem i sercem do gotowania.
Poziom był bardzo wysoki i wyrównany, a wykonane potrawy cieszyły zarówno oko, jak i podniebienie!
Serdeczne podziękowania dla jury w składzie: Paweł Grubich, Damian Budziński i Nikola Kopczyk.
Podziękowania dla sponsorów z Piły: restauracji Tatarak i Kabuki Sushi, hotelu i restauracji Gringo, Kraftowa palarnia - Coffee Summit oraz dla Palarnia Kawy - Coffee Cave w Ujściu.
Ufundowane przez nich nagrody były pięknym podsumowaniem konkursu, wywołując uśmiechy radości na twarzach uczestników.
1 0
Jest jedno ale, czy jedzonko nadaje się do jedzenia? 😁😁😁😁😉😉😉😉😁😉🙂😃😀🤠🧒🧒🧒🧒🧒🧒😁😁😁😉😊.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu faktypilskie.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz