Zamknij

Chrupek ? i wiesz, co jesz!

11:35, 16.03.2015
Skomentuj

Firma ?Chrupek? powstała w 1991 roku w Złotowie, gdzie do dziś mieści się jej siedziba, a zarazem pierwsza z dwóch piekarni. Drugą zakupiono pięć lat później od Gminnej Spółdzielni w Wysokiej, gdzie po remoncie obok piekarni urządzono także nowoczesną cukiernię.

Po kilku zmianach właścicielskich (najpierw było czterech wspólników, potem trzech, a do ubiegłego roku dwóch), dzisiaj jest to przedsiębiorstwo typowo rodzinne, które tworzą senior Franciszek, współzałożyciel firmy, oraz jego synowie Przemysław i Tomasz.


- Od samego początku działalności położyliśmy największy nacisk na jakość i tradycję ? opowiada pan Franciszek. - Nie używamy konserwantów, spulchniaczy, czy środków przedłużających świeżość pieczywa. Nasze receptury to przede wszystkim naturalnie prowadzone kwasy, mąki z najlepszych młynów oraz naturalne surowce, co przy połączeniu ze starannością procesu produkcyjnego i przestrzeganiem rygorów sanitarnych pozwala nam uzyskać tradycyjny, staropolski smak, zapach i wygląd pieczywa.

Cały artykuł w nowym numerze miesięcznika FAKTYPILSKIE.PL.

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(8)

MonikaMonika

0 0

Brawo :)

11:47, 16.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

ZibiZibi

0 0

Towar do spożycia w super klasie

11:59, 16.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

adaśadaś

0 0

Najlepsze pieczywo bo wkładacie serce w co robicie.
Brawo Brawo Brawo.

12:39, 16.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

K.....K.....

0 0

BRAWO PRZEMEK --WASZ CHLEBEK JEST SUPER

13:33, 16.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

w....w....

0 0

brawo

14:52, 17.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

STEFANSTEFAN

0 0


Super Chruper !!!

16:52, 17.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

wysoczankawysoczanka

0 0

Towar godny polecenia i zakupu codziennie. Państwo Miedzińscy są bardzo serdecznymi i miłymi ludźmi.Gratuluję sukcesu i życzę dalszych pomysłów. Smaczne wyroby niech goszczą się na każdym stole.

20:51, 19.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

AnusiaAnusia

0 0

Brawo chlebek a'la Jędruś Barczak

20:58, 19.03.2015
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

OSTATNIE KOMENTARZE

0%