Zamknij

Uczniowie CKZiU w Wyrzysku poznawali włoskie smaki

08:40, 29.10.2019
Skomentuj

Uczniowie klasy I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wyrzysku mieli doskonałą okazję do poznania tajników sporządzania włoskich potraw, takich jak pizza Margherita, pizza z owocami morza, czy pizza z szynką parmeńską i rukolą.

Każdy miał okazję spróbować nowych smaków czyli ciasta cytrynowego, a także pasty (makaronu) z kalmarami i krewetkami, przygotowanych pod nadzorem szefa restauracji Tawerna w Pile - pani Anny Grzeszczuk.

Dziękujemy serdecznie za wspaniałe przyjęcie i poświęcony czas. Klimat i atmosfera restauracji pana Zenona Hołubowskiego wszystkich nas urzekły!

 

(Sylwia Jułga i Emilia Szamara)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

OSTATNIE KOMENTARZE

0%