Uczniowie klasy I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wyrzysku mieli doskonałą okazję do poznania tajników sporządzania włoskich potraw, takich jak pizza Margherita, pizza z owocami morza, czy pizza z szynką parmeńską i rukolą.
Każdy miał okazję spróbować nowych smaków czyli ciasta cytrynowego, a także pasty (makaronu) z kalmarami i krewetkami, przygotowanych pod nadzorem szefa restauracji Tawerna w Pile - pani Anny Grzeszczuk.
Dziękujemy serdecznie za wspaniałe przyjęcie i poświęcony czas. Klimat i atmosfera restauracji pana Zenona Hołubowskiego wszystkich nas urzekły!
Joker ze Stilonem do zera
Wysilcie się trochę bardziej. Napiszcie chociaż co to był za mecz. Ligowy? Juniorski? Czy o czapkę śliwek?
jej mość
09:24, 2025-11-07
Zderzyły się trzy samochody. Jeden dachował
Proszę osobę poszkodowaną w tym wypadku o kontakt - 697723210
Arkadiusz
06:01, 2025-11-07
Mundurowi z Mechanika złożyli ślubowanie
kto będzie wykonywał jakieś produktywne zawody,jak wszyscy idą w służby pasożytnicze ?
ciekawe
12:33, 2025-11-06
Piękny Plecemin. A obok taki bajzel!
Skoro śmieciarze nie chcą odbierać odpadów za które się płaci, to mamy taki efekt.
👍
09:59, 2025-11-06
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz