Uczniowie klasy I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wyrzysku mieli doskonałą okazję do poznania tajników sporządzania włoskich potraw, takich jak pizza Margherita, pizza z owocami morza, czy pizza z szynką parmeńską i rukolą.
Każdy miał okazję spróbować nowych smaków czyli ciasta cytrynowego, a także pasty (makaronu) z kalmarami i krewetkami, przygotowanych pod nadzorem szefa restauracji Tawerna w Pile - pani Anny Grzeszczuk.
Dziękujemy serdecznie za wspaniałe przyjęcie i poświęcony czas. Klimat i atmosfera restauracji pana Zenona Hołubowskiego wszystkich nas urzekły!
Kupujesz czereśnie z bazarku? Lepiej przeczytaj
Polskie bambry mają najgorszy syf w Europie. Pryskają ile wlezie. A najgorsi ci z powiatu pilskiego. Wam krowy pasać a nie sady uprawiać.
emil
04:40, 2025-07-04
Wariat za kierownicą! Zobaczcie, jak jechał ten pirat!
Kiepska reklama dla firmy Mlekovita.
pilanin33211
22:50, 2025-07-03
Pilski hejter wskazuje swojego wroga nr 1
Trzeba mieć narąbane głupot we łbie, jak brudu w portkach z 15 odcinka serialu "Szydercy", żeby nie mając żadnych danych rozumowych, rzeczywistego stanu rzeczy pisać dyrdymały o niemożności skazańca. Ale jak się chleje do upadłego, nuci jakieś ciulowate bluesy, leży do góry dupą, to czego można wymagać prócz braku inteligencji?
odpowiedź
19:55, 2025-07-03
W promieniach słonecznych opalamy się…
to tekst bez treści, styrczula znowu swoje.
głąbia
19:38, 2025-07-03
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz