Jak co roku w okresie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia w Gastronomiku odbyło się spotkanie Szkolnego Koła Młodego Technologa.
Tematem zajęć były „Potrawy pachnące świętami”.
W szkole zapanował wyjątkowy klimat, a smaczne potrawy kusiły zapachem, wyglądem, a przede wszystkim smakiem.
Uczestnicy mogli również delektować się pysznymi, gorącymi napojami, jak herbatka zimowa, czy mocna, aromatyczna kawa parzona po turecku przez uczestników projektu „Praktyczna edukacja kluczem do sukcesu II, którego celem jest między innymi podnoszenie kompetencji zawodowych”.
Na zajęciach połączono polską tradycje świąteczną z tureckim zamiłowaniem do intensywnych w smaku przypraw.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu faktypilskie.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz